Over ons

Milon Benelux

Milon Industries heeft meer dan 30 jaar ervaring met fysiotherapie en fitness.  Milon wordt in de Benelux op de markt gebracht door Fitness & Health bvba met als zaakvoerder Raf Swerts.

Met circa 200 installaties van cirkels in de Benelux, weten wij tot in detail hoe het inzetten van de cirkel als instrument mensen succesvol laat trainen en revalideren.  Iedere Milon ondernemer is zelfstandig ondernemer en werkt volgens dezelfde Milon principes. Effectief, efficiënt, veilig en met zeer goede resultaten.

 

Hulp na Ongeval

Stichting hulp na ongeval zet zich voor het optimaliseren van de informatieverstrekking en dienstverlening voor hen die bij een ongeval betrokken zijn geraakt. Met de website  www.hulpnaongeval.nl wordt een bron van informatie geboden over alle zaken die na een ongeval belangrijk kunnen zijn.

Het Hulp na Ongeval netwerk betreft een samenwerking van toonaangevende specialisten op het gebied van gezondheidszorg, welzijn, verzuimbegeleiding en juridische bijstand die zich inzetten voor het welzijn van slachtoffers.

De samenwerking met de diverse organisaties die verbonden zijn aan het Hulp na Ongeval platform maakt het mogelijk slachtoffers snel de juiste hulp, zorg en ondersteuning te bieden. 

 

Inloggen Deelnemers