Diensten

Letselschade

De Milon centra zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij het verbeteren van de belastbaarheid.  Voor de Milon gezondheidscirkel kennen wij geen wachttijden en door het groot aantal vestigingen zijn wij eenvoudig bereikbaar. Met de Milon trainingsmethode bieden wij een revalidatie programma dat voorziet in de behoefte aan een voortvarend proces bij  letselschade. 

Verzuimbegeleiding

De Milon training kan geheel op de specifieke wensen van de persoon worden afgestemd. In overleg met de cliënt en de fysiotherapeut  kan op maat een training  worden samengesteld die gericht is op de belasting in een functie. Met de Milon gezondheidscirkel bieden wij een ideale training in het kader van verzuimpreventie of als re-integratie instrument bij verzuimbegeleiding.   

Fitness

Trainen met Milon is een ideale manier om uw conditie op peil te brengen en op peil te houden. Met Milon is tijd eigenlijk geen belemmerende factor. De volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten!  Bovendien is het heel afwisselend. Trainen op de Milon Cirkel zorgt ervoor dat de stofwisseling dagenlang verhoogd wordt! Door trainen met de juiste intensiteit kunt u volstaan om 2 x per 10 dagen de Milon Cirkel om uw doelstellingen te behalen of te behouden. Na enkele maanden op de juiste manier trainen zult u spectaculaire resultaten zien!